Discushulen Forums
Discushulen Forums
Forside | Profil | Bliv medlem | Aktive emner | Medlemmer | Søg | FAQ
 Alle Fora
 Brugeraftale
Brugeraftale for Discushulen Forums

Hvis du er enig i reglerne og betingelserne beskrevet i det efterfølgende, tryk på "Enig" knappen. Ellers tryk på "Fortryd, jeg er uenig".

For at kunne bruge disse fora, skal du som bruger oplyse et brugernavn, password og en E-mail-adresse. Hverken administratorerne af disse fora eller medvirkende redaktører, er ansvarlig for den enkelte brugers brug af oplysninger. Husk at alle oplysninger, der skrives i disse fora, bliver offentligt tilgængelige og du bør derfor udvise forsigtighed, når du beslutter dig for at dele nogen form for personlige oplysninger. Enhver bruger, der finder oplysninger, de finder i strid med gældende regler, opfordres til at kontakte os via Email. Vi har din tilladelse til at fjerne eller modificere alle data indsendt til disse fora, hvis vi på nogen måde finder, at dataene overtræder vores regler, hvad enten disse regler er nævnt ordret eller er underforstået.

Denne side kan indeholde links til andre internetsider og -filer. Vi har ingen kontrol over indholdet, og kan ikke garantere, at det ikke kan virke anstødeligt eller føre til genkendelse af andre. Vi vil dog fjerne links til materiale, vi føler er upassende, så snart vi bliver opmærksomme herpå.

Disse fora giver brugeren to muligheder for at ændre og modificere informationerne i deres brugerprofil:

  1. Brugeren kan logge på med brugernavn og password for at ændre informationerner i deres brugerprofil.
  2. I tilfælde af et mistet password kan brugeren sende en E-mail til Thomas@c-designet.dk eller anvende linket "Glemt dit password" lige under login-felterne "Brugernavn" og "Password".

Cookies skal være slået til i din browser for at kunne deltage som bruger i disse fora. Cookies bliver brugt til at gemme dit brugernavn og password, ligesom de indeholder oplysninger om din opsætning af dette forum og åbner hermed for for din adgang.

Ved at trykke på "Enig" knappen erklærer du, brugeren, at du er 15 år gammel eller ældre. Du er fuldt og helt ansvarlig for oplysninger og filer delt af dig. Du er også enig i, at du ikke vil dele kopibeskyttet materiale, som du eller ejerne af disse fora ikke har ophavsret til. Ved at bruge disse fora er du enig i, at du ikke vill dele nogen former for information, der kan være: vulgær, chikanerende, hadefuld, truende, er en overtrædelse af andres privatliv, af sexuelt karakter eller i øvrigt overtræder dansk lovgivning. Som udgangspunkt er der ingen censur, men reklameindslag fra firmaer, der er relateret til brugeren, samt nedværdigende, eller stærkt diskriminerende indlæg vil ikke blive tolereret.

Hvis du er enig i betingelserne og reglerne oplyst i denne aftale, og opfylder aftalens krav, så fortsæt ved at trykke på "Enig" knappen herunder, ellers tryk "Fortryd, jeg er uenig".Hvis du har nogen spørgsmål angående denne aftale, eller brugen af disse fora, så kontakt administratoren her: Thomas@c-designet.dk


Discushulen Forums © Discushulen.dk Gå til toppen af siden
Siden blev genereret på 0 sec. Snitz Forums 2000